Iikka Ruotsalainen - Web designer ja -developer Helsingistä

Iikka.

Rento webtyyppi Helsingistä. Jos kaipaat lisäinfoa yleisesti minusta, siitä mitä olen tehnyt, mitä teen ja miksi minusta voisi olla kiinnostunut, suosittelen lukemaan pidemmälle.

Helpoiten yhteyttä minuun saat täältä, jos haluat kysyä/kommentoida jotain tai vaikkapa pyytää vinkkejä WordPress -hommiin!

Iikka Ruotsalainen, web design ja -developer -ammattilainen Helsingistä
Iikka Ruotsalainen, web design ja -developer -ammattilainen Helsingistä

Minusta.

Moikka. Olen Iikka Ruotsalainen, kirjoittamishetkellä 25 vuotta hengissä selvinnyt web designer ja -developer sekä itseäni yleisesti ottaen luovaksi tyypiksi kuvaava markkinoinnin ammattilainen Helsingistä. Olen paininut verkkosivujen parissa vuodesta 2012 ja vuodesta 2017 olen valjastanut osaamiseni markkinoinnin alalle. Olen jatkuvasti kehittyvä, innostuva ja kokemusta kerryttävä alan ammattilainen, jolla on varmasti tuoreita näkemyksiä projektiin kuin projektiin.

Taustasta.

Aloitin verkkosivujen kehittämisen jotakuinkin vuonna 2012, kun asuin vielä kotipaikkakunnallani Lapualla. Huomasin, että osaamiseni graafisen tuotannon saralla pääsi mukavasti oikeuksiinsa verkkosivuja toteuttaessa. Jossain sisällä syttyi palo ja into upeiden, toimivien verkkosivujen kehittämiseen.

Päädyin opiskelemaan tietotekniikkaa Tampereen teknilliseen yliopistoon. Kerrytin koodausosaamista (lähinnä Python ja C#) ja hain näkemystä käytettävyyteen. Tajusin, että haluan keskittyä sivustoissa nimenomaan niiden käytettävyyteen ja hyvin pian lähes tärkeimmäksi kriteeriksi nousi erinomainen päivitettävyys. Näistä lähtökohdista olenkin määrätietoisesti kehittänyt omaa osaamistani varsinkin WordPress-sivustojen kehityksen parissa.

Päätin haastaa itseäni hakeutumalla alan töihin, tavoitteena päästä toteuttamaan ja kehittämään itseäni. Ensimmäinen alan duuni löytyikin nopsaa Seinäjoelta, missä pääsin tekemään juuri minulle sopivaa työtä erittäin arvokkaiden asioiden parissa, pääsin luomaan prosesseja omaan työskentelyyn ja kehittämään itseäni alan töiden parissa asiakasrajapinnassa.

Etenin vaihtelevan määrätietoisesti kehityspolullani ja kun olin kehittänyt ja kerryttänyt osaamista web designin, -kehityksen, graafisen tuotannon, valokuvauksen, videokuvauksen sekä työnjohdon saralla, oli aika hakea uusia haasteita ja isompia kuvioita.

Jos haluat tietää lisää minusta tyyppinä ja päästä vähän pään sisään, kurkkaa tänne.

Tämänhetkisestä.

Vuonna 2020 aloitin työskentelyn nykyisessä työpaikassani Buorrella. Jokapäiväisessä työssäni olen osana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa, pääosin juurikin verkkosivujen ja digimarkkinoinnin saralla. Kehitän jatkuvasti itseäni ja toteutan minulle selkeäksi muodostuneita arvoja ja tavoitteita asiakasprojektien parissa. Näistä arvoista ja tavoitteista voit lukea lisää täältä.

Höh, sivun loppu. Tsekkaa tää:

K.P.K.N.T.